Sinds 1984 onderhoudsadviseur.
Sinds 2007 als zelfstandig bureau.
Nu: úw adviseur!

Derkx bouw advies, opgericht in 2007, is een enthousiast jong bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in onderhoudsadvisering.

Persoonlijke voorliefde van jongs af aan voor het bouwvak kenmerkt mijn betrokkenheid bij het bouwen. Dit heeft geleid tot grote affiniteit voor het vak.  Dit toont zich ook in het uitdragen van kennis (bijv. als gastdocent bij BOB opleidingen/trainingen en advies).

Na 16 jaar bij een onderhoudsadvies bedrijf gewerkt te hebben, hield deze door bedrijfsbeëindiging op te bestaan. Hierna heb ik van de mogelijkheid gebruik gemaakt om een eigen adviesbureau op te richten.

Derkx Bouw Advies kan u behulpzaam zijn bij het adviseren van allerlei huisvestingsproblemen zoals Brandscan van uw pand, Meerjarenonderhoudsplan, contractvorming, uitbesteden aan onderhoudswerk, controleren en opleveren van de onderhoudswerkzaamheden, ontwerpen van verbouwingen en kostentechnisch begeleiden van uw project.

Of het nu gaat om strategisch huisvestingsmanagement, fusie, aan- en verkoop, onderhoudsplanningen op uitvoeringsniveau, het uitwerken van subsidieaanvragen, een complete herbestemming of een daklekkage, uw opdracht is bij ons in goede handen.

In onze adviezen houden wij rekening met uw wensen en met het vooraf afgesproken budget. Wij zijn trots op de langlopende contacten met onze opdrachtgevers. (vaak tientallen jaren.)

Derkx bouw advies  is een COMOG- onderhoudsadviesbedrijf. (www.comog.nl).