Inmiddels heeft Derkx Bouw advies aan veel leuke en uitdagende opdrachten mogen werken. De diversiteit aan opdrachten kenmerkt zich o.a. door de bedrijven waarvoor wij gewerkt hebben. Kijkt u hiervoor op de pagina ” Opdrachtgevers ”
Ook de inhoud van de opdrachten zijn zeer divers geweest; deze kunt u terugvinden op de pagina ” Diensten ”.

De uit onze adviezen voortvloeiende werkzaamheden kunnen wij voor u weergeven in een ontwerp, een bestek en tekeningen. Bewaking en begeleiding van kwaliteit, tijd en financiële afspraken tijdens de uitvoering kunnen ook aan Derkx bouw advies worden uitbesteed.

Derkx bouw advies houdt zich bezig met integrale onderhoudsadvisering van gebouwen en installaties (bouwkundig, installatief, desgewenst ook terrein) en is gewend om uitdagingen op een pragmatische wijze aan te pakken. In onze werkaanpak kunnen wij er desgewenst voor zorgen dat uw exploitatie of gebruik van het pand tijdens de uitvoering van werkzaamheden volkomen gewaarborgd is.

U treft een jong en betrokken adviesbedrijf met een zeer brede ervaring aan opdrachten en werken die reeds door ons zijn uitgevoerd. Mede door de bedrijfsomvang en werkmethodiek kunnen wij uw opdrachten uitvoeren voor een zeer schappelijke prijs. Het uurtarief wordt afgestemd op de werkzaamheden die verricht worden. Wij kunnen uw project(en)voor een vaste prijs aannemen of in uurtarieven voor u verrichten.

Voor een offerte kunt u contact opnemen.